English Казахстан

Theseus Lab je autorizovaným zástupcem společnosti LDetek

by Vaselena

*/?> LDetek logo
*/ ?>

Theseus Lab získal autorizaci k prodeji produkce společnosti LDetek na území Běloruska a celého SNS a v České republice.

Theseus Lab získal autorizaci k prodeji produkce společnosti LDetek

Společnost LDetek, založená v roce 2009, je lídrem ve výrobě pokrokových systémů plynové chromatografie, proudových plynových analyzátorů a příslušenství.

Vzhledem k tomu, že má LDetek zájem o neustálé zdokonalování, zaměřuje svou činnost na vývoj nových technologií a stálé vylepšování existujících metod. Ve svém portfoliu má společnost LDetek širokou řadu produktů a řešení, při jejichž vzniku byly použity četné patentované technologie.

Zařízení pro plynovou chromatografii a proudové analyzátory LDetek se používají v různých rychle se rozvíjejících odvětvích: v energetice, potravinářském průmyslu a v lékařství, při výrobě polovodičů, elektroniky, průmyslových a speciálních plynů, v oblasti ochrany životního prostředí a také v laboratorních rozborech.

V neustálé snaze po zajištění kvality produkce vynakládá společnost LDetek veškerá úsilí na organizaci přísné kontroly kvality a provedení všech nezbytných etap aprobace a nebo certifikace.

Chcete-li si pořídit zařízení LDetek na území České republiky, Běloruska či po celém SNS, kontaktujte prodejní oddělení na tel. č.: +375 (17) 237-42-11 nebo e-mailem: marketing@theseuslab.cz.