English Казахстан

Firma Theseus Lab uspořádala praltický seminář expresní analýzy na nejmenším na světě přenosném plynovém chromatograficko-hmotnostním spektometru (PCh-HS).

by Vaselena

*/?> seminar_30.07.2019_header
*/ ?>

30 července v Minsku Theseus Lab společně se společností SchelTec A.G uspořádala školicí workshop „Expresní analýza na přenosném PCh-HS Torion T-9“.

Údálosti se zúčastnili zástupci velkých státních organizací Běloruské republiky, které se zabývají monitorováním životního prostředí, detekcí výbušných, narkotických, bojových otravných látek v terénu. Možnosti zařízení předvedl Děnis Sipkin, specialista na chromatografii ve společnosti SchelTec A.G.

Přenosný plynový chromatograficko-hmotnostní spektometr Torion T-9 Portable GC/MS je inovativní řešení od společnosti PerkinElmer. Toto zařízení je zcela autonomní, nejrychlejší a nejvíc ergonomické ze současných světových analogů. Jeho charakteristickými rysy jsou rychlost analýzy, spolehlivost, pohodlí a účinnost měření ve třech prostředích: vzduch, voda, půda.

V průběhu workshopu proběhl přehled hotových řešení pro monitorování životního prostředí, expertní, forenzní a pohotovostní služby. Proběhla praktická cvičení na nástroji – od odběru vzorků až po analýzu a výklad výsledků.

Společnost Theseus Lab děkuje partnerům a účastníkům dílny a těší se na další plodnou spolupráci.

seminar_30.07.2019-2